ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Osman Ali Cingöz Ortaokulu

Hüseyin Yüksel OFLAZ - Okul Müdürü

Isparta / Yenişarbademli ilçesindendir. 25.11.1966 tarihinde Şarkikaraağaç’ta doğdu. İlk ve ortaokulu öğretimini Yenişarbademli´de, Lise´yi Konya Beyşehir Kurucuova da   yaptı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi, Tarih Bölümü’nü bitirdi.

1 Şubat 1989 tarihinde Sivas Merkez Karayün Ortaokulunda öğretmenlik mesleğine başladı. Sivas, Samsun ve Isparta’da çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. 2004 yılında idareciliğe başladı. 2004 – 2011 tarihleri arasında Isparta da Okul Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Isparta Yenişarbademli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı.

29.08.2012 tarihinde ilçemiz Döşemealtı İmam Hatip Ortaokulunda göreve başladı. İmam – Hatip Ortaokulu, Erünal Sosyal Bilimler Lisesi, Dilek Recep Özer Ortaokulu ve Yeniköy Ortaokulunda idarecilik yaptı. 01.08.2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.